Skip to main content

Profilprogram med stor fleksibilitet og anvendelighed

Kontaktinformation

Alusign navn og produkter ejes og sælges af Exponent A/S

Få hjælp med indkøb, forespørgsler, status på levering, regninger og ordrerelaterede spørgsmål.

T: +45 7026 3300
Email: info@exponent.dk

Hovedkontor

Exponent A/S
Fabriksparken 12 B
2600 Glostrup

Åbningstider

Torsdag: 8:00 – 16:00
Fredag: 8:00 – 15:30

Stor fleksibilitet og anvendelighed

Alusign udstillingssystem er et system, der i kraft af styrke, stabilitet og enkel montage opfylder kravene til et professionelt udstillingssystem. Systemet er nemt at arbejde med og består af få komponenter, der alle samles med en unbrakonøgle. Alusign leveres efter mål.

Inventar & specialopgaver

Alusign er et dansk udviklet aluminiumssystem og profilprogram til anvendelse inden for: Udstillings-, inventar-, skilte- og indretningsbranchen. Efter mere end 30 år på markedet, hvor systemerne har bevist deres store anvendelighed og styrke, søger vi til stadighed for at videreudvikle systemerne.

Profilprogram til professionelle

Alusign er den rigtige løsning for dem, der selv vil bygge deres udstillingsstand. Vi leverer færdige mellemrør med koblinger og søjler efter mål. Systemet er stabilt og let at arbejde med. Det består af komponenter, som i stor udstrækning samles med en unbrakonøgle. Vi kan naturligvis også være behjælpelige udarbejdelse af standdsign m.m

Kort leveringstid direkte fra eget lager

Vi producerer kundebaserede løsninger i Alusign systemerne, efter design og opgave. Systemet er utroligt fleksibelt og vi fremstiller inventar såsom, diske, podier, montre, udhængsskabe, reoler, borde, valgbokse, rullevogne m.m.

Egen produktion og bearbejdning

Systemerne kan leveres i hele længder, profiler og løsdele, til videre forarbejdning. Til virksomheder med egen produktion. Systemerne kan også leveres på mål, efter eget ønske, med alt relevant tilbehør. Til samling og montage hos kunden.

Vil du vide mere?

Kontakt os og aftal en tid for besøg i vores showroom

Tlf: +45 7026 3300
Email: info@exponent.dk